Title Image

Aanleg

Een professionele tuinaanleg zorgt voor jaren tuinplezier!
Aanleg

De aanleg van een tuin is vakwerk, Den Engelse Hoveniers beschikt over de juiste machines en personeel voor het professioneel aanleggen van uw tuin. Wij hebben ruime ervaring in de hoveniers branche. Door het periodiek volgen van cursussen en diverse opleidingen, blijven wij bij met de nieuwste technieken voor in de tuin. Hierdoor kunnen wij eigenlijk alle werkzaamheden in de tuin zelf uitvoeren. Dit heeft voor u als klant het voordeel dat u maar één partij in uw tuin nodig heeft en daarbij ook maar één aanspreekpunt. Kars den Engelse, de eigenaar van Den Engelse Hoveniers, regelt alles. Van oriënterend gesprek tot en met de oplevering. Dit zorgt voor een prettige en goede communicatie.

Wij kunnen voor u het complete plaatje uit handen nemen. Wanneer u zelf bepaalde werkzaamheden wilt uitvoeren, kan dit in overleg ook. Door uitsluitend te werken met duurzame materialen krijgt u een resultaat waar u jaren plezier van heeft. Omdat Den Engelse Hoveniers met vakbekwame hoveniers werkt, die een oog voor detail hebben, is een tuin van hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd.

Mocht uw budget niet toereikend zijn voor het ontwerp, is er altijd een mogelijkheid om een tuin in verschillende fases aan te leggen. Hierdoor kunnen de kosten gespreid worden. Dit kan allemaal besproken worden tijdens de offerte gesprekken. Vraag naar de mogelijkheden!

Renovatie

Bent u op uw bestaande tuin uitgekeken? Of bent u verhuisd en is de tuin niet helemaal uw smaak? Dan kunnen wij u helpen met het opnieuw aanleggen van uw tuin. Uw wensen samen met onze creativiteit, kunnen we gezamenlijk omsmelten tot uw droomtuin.

Hierom kiest u voor Den Engelse Hoveniers