Title Image

Beregening

Door deze op maatgemaakte installaties heeft uw tuin altijd voldoende water!
Beregening

Ons bedrijf heeft zich in de laatste jaren gespecialiseerd in het aanleggen van beregeningssystemen. Doordat wij u de beste kwaliteit willen bieden, zonder dat daarvoor een derde partij aan bod moet komen, installeren en onderhouden wij zelf professionele beregeningsinstallaties. Door deze op maatgemaakte installaties heeft uw tuin altijd voldoende water, vooral tijdens de droge periodes. De juiste bewatering is immers erg belangrijk om uw tuin in topconditie te houden. Door een goede bewatering heeft u snellere wortelgroei bij aanplant, waardoor planten sterker worden; sneller dichtgroeien en gezonder blijven.

Omdat kwaliteit bij ons voorop staat, maken wij alleen gebruik van topmateriaal dat aan alle eisen voldoet. Wij maken een systeem op maat, elke tuin is uniek en dat geldt ook voor elk beregeningssysteem. De beregening wordt zo afgesteld dat bijvoorbeeld uw tuinkussens niet worden geraakt, de grotere bomen meer water krijgen en alle planten in de tuin besproeid worden.
Door te kijken naar het ontwerp van de tuin en de wensen van de klant maken wij eerst een beregeningsplan. Vanuit daar kunnen wij u een totaal offerte aanbieden inclusief materiaal en de aanleg. Of u nou een bestaande tuin heeft of nog een tuin moet aanleggen, dit is geen probleem. Bij een nieuw aan te leggen tuin kunnen we de beregening meenemen in het ontwerp van de gehele tuin.
Ook wordt er gekeken naar het type water voor de beregening. Deze kunnen wij aansluiten op uw leidingwater, grondwater of oppervlaktewater. Daarbij kijken wij welke optie het beste schikt voor uw tuin.

Wij bieden ook beregeningsinstallaties die bij langdurige afwezigheid (handmatig) bestuurd kunnen worden. Hoe heerlijk klinkt dat om op vakantie te gaan, waarbij u geen zorgen te hoeft te maken over het sproeien van uw tuin. Wij kunnen een automatisch programma voor u installeren, helemaal op uw wensen aangesloten. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om de beregening via een app aan te sturen, waar u op afstand het programma kan aanpassen. Op deze app kunt u tevens ook andere tuin objecten toevoegen en timers programmeren. Te denken aan: verlichting, vijverpompen, waterornament, uw robotmaaier of uw infrarood kachel onder de overkapping. Op deze manier zijn alle tuinelementen binnen handbereik in een app.

Wij voeren ook onderhoud uit aan alle onderdelen van de beregening, zodat u van alle werk ontlast wordt. Dit onderhoud vindt twee keer per jaar plaats; in het voorjaar en najaar. In het voorjaar starten wij alles op, wordt er gekeken of alles nog werkt zoals het hoort, zetten wij de pomp in werking en controleren wij of alle sproeiers nog goed staan. In het najaar blazen we het systeem droog, dit voorkomt vorstschade aan pomp of sproeiers.

Heeft u nog vragen of wilt u samen kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin?  neem gerust vrijblijvend contact met ons op.