Title Image

Onderhoud

Onderhoud is behoud!
Onderhoud

Onderhoud is vaak een vergeten onderdeel van de tuin. Maar dit is wel degelijk net zo belangrijk als de aanleg!Een droomtuin realiseren is één ding, maar wilt u de tuin mooi houden, dan vergt dat onderhoud. Goed onderhoud van uw tuin zorgt voor jarenlang tuinplezier. Hierbij kunt u denken aan snoeien van de hagen, voor- en najaars beurt en de tuin onkruidvrij houden.

U kunt bij aanschaf van een tuin ook kiezen voor een onderhoudscontract, daarbij kunt u kiezen uit de hierboven genoemde opties.

Ook kunt u natuurlijk onderhoud laten doen aan uw bestaande tuin. Dit kunt u laten doen op regie basis; hierbij houden we uren en materiaalkosten bij en betaald u deze achteraf. Ook kunt u kiezen voor een onderhoudscontract; hierbij wordt er bekeken welke onderdelen u door ons laat doen of zelf wilt doen. Te denken aan: hagen snoeien, onkruid verwijderen, bestrating schoon houden, bladruimen  maar ook grasmaaien of uw dakgoten legen? Dit is geen probleem! Wij kunnen voor u het hele plaatje uit handen nemen.

Boomverzorging

Heeft u een boom die gesnoeid of gekapt moet worden? Wij beschikken over het juiste personeel voor deze klus. Groot of klein is geen probleem, wij kunnen met hoogwerkers en telescoopkranen grote of moeilijk bereikbare bomen snoeien of rooien.

Heeft u interesse in een oriënterend gesprek? Geen probleem! Wij komen geheel gratis bij u langs. Bel ons gerust, of laat een bericht achter in de contact pagina.

Hierom kiest u voor Den Engelse Hoveniers

Chat openen
1
Hallo en welkom bij Den Engelse Hoveniers 👋 🌳
Hoe kunnen we je helpen?