Title Image

Ontwerp

Een mooie tuin begint bij een goed ontwerp!
Ontwerp

Voor dat er begonnen wordt aan de aanleg van een tuin is een goed ontwerp noodzakelijk. In een ontwerp worden al uw wensen verwerkt, zodat uw tuin volledig aansluit bij uw droomtuin. Doordat wij een jong team zijn hebben wij een frisse en vernieuwende blik op ontwerpen. Wij zetten uw wensen op nummer één en samen met onze vakkennis en creativiteit proberen wij dit samen te voegen tot een ontwerp. De stijl van Den Engelse Hoveniers (komt terug in verschillende ontwerpen) zie je wel terugkomen in verschillende ontwerpen. Echter maken wij elk ontwerp uniek.  Bij het maken van een ontwerp wordt ook rekening gehouden met o.a.: de aanwezige grondsoort en de ligging van de tuin. Tevens denken wij graag met u mee over het hergebruik van de al aanwezige materialen, zoals planten of bestrating.

Het ontwerp is ook handig om de werkzaamheden in de aanleg zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. U kunt denken aan vraagstukken zoals: “Waar komt zand en grond?”, “Waar moet een stroomkabel of beregenings-slang komen te liggen?”. Dit voorkomt achteraf extra werk als er een goed ontwerp ligt. Het ontwerp wordt gemaakt in 3D. Dit heeft als voordeel dat u gelijk een mooi beeld krijgt hoe uw toekomstige tuin er uit komt te zien. Wilt u alleen een ontwerp afnemen en dit zelf realiseren dan is dit ook mogelijk! U kunt kiezen uit een 2D of 3D ontwerp met of zonder beplantings- of licht plan. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Hoe gaan wij te werk?

Wij komen graag bij u langs om de tuin en omstandigheden te bekijken en te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Ook kunnen wij dan de bestaande tuin inmeten. Denk vooraf vast goed na over wat u graag wel en niet wilt! Hoe meer informatie wij krijgen, hoe beter wij kunnen inspelen op uw wensen.

Wij gaan thuis aan de slag met uw wensen om alles uit te werken tot een 2D of 3D ontwerp, afhankelijk wat u kiest.

Wij komen nogmaals langs bij u langs om het ontwerp te laten zien en toe te lichten. Tevens hebben wij hierbij ook de offerte samengesteld aansluitend bij de aanleg van uw droomtuin. Deze is volledig gespecificeerd per onderdeel. Daarin staat uitgebreide informatie over: grondwerk, verharding, houtwerk, beplanting of verlichting.

Na uw akkoord van de opdracht ontvangt u van ons het gehele 3D ontwerp en gaan we het beplantingsplan uitwerken.

De realisatie van uw droomtuin kan beginnen.

Houd in het voorjaar rekening met een langere wachttijd. Wij kunnen u ontwerp bijvoorbeeld al in de winter maken zodat de tuin voor het voorjaar klaar is! Hoe ideaal is dat?

Chat openen
1
Hallo en welkom bij Den Engelse Hoveniers 👋 🌳
Hoe kunnen we je helpen?